Kanelbullar

7506-1.jpg

Produktbeskrivning:

En saftig och mjuk bulle som innehåller generösa mängder kanelfyllning. Detta gör att våra gluten- & mjölkfria kanelbullar är ett måste till fikat!

Alltid färskfryst
Vi fryser in våra bröd direkt efter bakning, på så sätt bevaras färskheten och brödet håller sig mjukt och fräscht vid upptining.
Tina i rumstemperatur ca två timmar, eller värm upp för bästa resultat.

Hållbarhet
Fyra dagar efter upptining.

Vikt: 300 g – 5st

Produkten finns att köpa på:

7506-1.jpg

ART.NR: 7406
VIKT/STYCK: 60g

FÖRPACKNING: Fem stycken förpackad i påse.
HANTERING: Frysvara min -18 grader.

EAN:

7333192074062

Ingredienser:

Glutenfri VETESTÄRKELSE, socker, ÄGG, potatismjöl, rapsolja, jäst, emulgeringsmedel (E415, E464, E471, E475, E481), kokosolja, aprikoskärnor, kanel, salt, modifierad majsstärkelse, glukossirap, kardemummakärnor, invertsocker, psyllium, risstärkelse, surhetsreglerande medel (E330), färgämne (E160a), konserveringsmedel (E202), aromer.

Näringsvärden/100g:

energi1213 kJ / 290 kcal
fett11
varav mattat fett4,6
varav enkelomattat fett
varav fleromattat fett
kolhydrat42
varav sockerarter14
fiber
protein3,5
salt0,93

EAN:

7333192074062

Relaterade produkter

Chocolate chip cookies

Supergod och spröd klassiker bakad på mörk choklad och laktosfritt smör. Alltid färskfryst Vi fryser in våra bröd direkt efter bakning, på så sätt bevaras färskheten och brödet håller sig fräscht vid upptining. Hållbarhet 30 dagar i rumstemperatur efter upptining.  

Läs mer art. nr 7356

Kardemummakakor

Lyxig kaka bakad på mandelmjöl och laktosfritt smör, med härlig smak av kardemumma. Alltid färskfryst Vi fryser in våra bröd direkt efter bakning, på så sätt bevaras färskheten och brödet håller sig fräscht vid upptining. Hållbarhet 30 dagar i rumstemperatur efter upptining.  

Läs mer art. nr 7357

Lussekatt

Våra handrullade lussekatter med russin är saftiga och smakrika, bakade med äkta saffran och dessutom helt mjölkfria.   Produkten finns att köpa på:

Läs mer art. nr 7408

Gluten- och laktosfri semla

En given klassiker är våran gluten- och laktosfria semla. Bakad på en saftig och fluffig semlebulle med laktosfri grädde och mandelfyllning, innehållande hela bitar av mandel, är det ett måste under semmelsäsongen. Alltid färskfryst Vi fryser in våra bröd direkt efter bakning, på så sätt bevaras färskheten och brödet håller sig mjukt och fräscht vid…

Läs mer art. nr 7430

Äppel- och kanelmuffins

En saftig muffins som innehåller äppelfyllning, toppad med kanelsocker.

Läs mer art. nr 7418

Prinsessbakelse

Favoritbakelse med grön marsipan bakad på saftig glutenfri sockerkaksbotten. Fylld med laktosfri grädde, kokt vaniljkräm och hallonsylt.   Alltid färskfryst Vi fryser in våra bröd direkt efter bakning, på så sätt bevaras färskheten och brödet håller sig mjukt och fräscht vid upptining. Från frys: Tina i rumstemperatur ca en timme innan konsumtion, annars förvara i…

Läs mer art. nr 7427

Glutenfria Dadelbollar

Våra glutenfria dadelbollar är naturligt sockerfria. Bakade på saftiga dadlar, havregryn och kokos. Perfekt för den som söker ett nyttigare, men precis lika gott, alternativ till fikat.

Läs mer art. nr 7328

Browniemuffins

Härligt kladdig muffins bakad med belgisk choklad och laktosfritt smör.

Läs mer art. nr 7454

Tårtbotten 10-12 bitar

Läs mer art. nr 7422

Blåbärsmuffins

Läs mer art. nr 7519

Rimbobullar

Vaniljbulle Alltid färskfryst Vi fryser in våra bröd direkt efter bakning, på så sätt bevaras färskheten och brödet håller sig mjukt och fräscht vid upptining. Tina i rumstemperatur ca två timmar, eller värm upp för bästa resultat. Hållbarhet Fyra dagar efter upptining. Vikt: 300 g – 5st

Läs mer art. nr 7405